open huis almere poort

Meer resultaten voor open huis almere poort

Open Dag in DUIN: iedere eerste zaterdag van de maand.
Wilt je maandelijks een melding krijgen van de Open Huis in DUIN? Schrijf je dan hier in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Je ontvangt dan ook meteen het laatste nieuws over DUIN en omgeving in je inbox. Aan het IJmeer, met Almere in de rug en met zicht op Amsterdam, daar vind je DUIN.
Huis kopen Almere? Bekijk nu alle koopwoningen in Almere.
Geplaatst: 1 dag en 23 uren geleden. 1333 AC Almere OPEN HUIS: zaterdag 16 december van 10.00 tot 16.00 uur In de gezellige en kindvriendelijke Molenbuurt in Almere-Buiten staat deze fijne tussenwoning met doorzon-woonkamer te koop! De wijk ke. Direct een huishoudelijke hulp? Oppervlakte 100 m 1.750/m. Geplaatst: 2 dagen en 7 uren geleden. 1363 BB Almere EEN UNIEKE BELEVING: WONEN OP DE HOOGSTE VERDIEPING IN HET POPULAIRE STADSDEEL ALMERE POORT!
Koopwoningen in Poort, Almere Trovit.
huis garage almere., eengezinswoning achtertuin almere poort. horeca ruimte almere. almere poort hongarijehof. almere poort 1363. tussenwoning centrum almere stad. vrijstaande villa almere poort. Jaap.nl 30 dagen geleden. Trojestraat Fabrick, 0 Almere. Omschrijving FABRICK: Een snufje Amsterdam en een snufje New York, in Almere Poort.
Koopwoningen Almere Huis te koop in Almere.
Omschrijving: OPEN HUIS: zaterdag 16 december van 10.00 tot 16.00 uur In de gezellige en kindvriendelijke Molenbuurt in Almere-Buiten staat deze fijne. Appartement Polenstraat 294 Almere Europakwartier 169.500 k.k. 1363 BB 58 m 2 kamers portiekflat. Omschrijving: EEN UNIEKE BELEVING: WONEN OP DE HOOGSTE VERDIEPING IN HET POPULAIRE STADSDEEL ALMERE POORT!
Huis kopen Almere? Koopwoningen in Almere Benopzoek.nl. Group 2.
Open huis 19 december. Almere / 80 m2 / 3 kamers / Appartement. Open Huis Voorrang voor huurders. Open huis 19 december. Lucky Lukestraat 14. Almere / 80 m2 / 3 kamers / Woonhuis. Open Huis Voorrang voor huurders. Open huis 18 december.
Open huis Duin.nl.
Wist je dat er elke eerste zaterdag van de maand open huis is bij DUIN? Zo kun je zelf ervaren hoe het is om te wonen op deze fantastische plek te midden van de duinen, met zicht op het IJmeer en het strand. De modelwoningen zijn te bezichtigen van 10.uu tot 14.oo elke eerste zaterdag van de maand.Om de woningen te bereiken neem je de afslag Almere Poort op de A6 en volg vervolgens de bordjes DUIN tot aan de parkeerplaats.

Contacteer ons