leuke huizen almere poort

Resultaten voor leuke huizen almere poort

Leukehuizen.nl Startpagina Facebook.
De huizen zijn energieneutraal, comfortabel, gemaakt van duurzame materialen, luxe afgewerkt én je kunt er na oplevering intrekken, zonder dat je ook maar iets aan de woning hoeft te doen. Er komen 3 nieuwe locaties in Oosterwold volgens dezelfde opzet. Op zaterdag is er om 10.30 uur, 12.30 en 14.30 uur een presentatie over de woningen en de verschillende mogelijkheden. Daar kunt u zich meteen als belangstellende inschrijven. Verkoopprijzen liggen tussen de 275.000 en 314.000 von. Welkom in het Voorhuis, op het terrein van de stadsboerderij de Kemphaan, waar in de ochtend ook de boerenmarkt wordt gehouden. Graag uw komst even melden via info@leukehuizen.nl. Informatiedag Het Kathedralenlaantje Almere Oosterwold. Za 1000: UTC02 Almere, stadsboerderij de Kemphaan Almere-Stad, Flevoland, Netherlands. Leukehuizen.nl heeft een evenement van Appartementen Almere Poort gedeeld.
Zeussingel 87 ong ALMERE Jorien van Santen, makelaardij o.g.
Op de hoek van de Zeussingel, in het Homeruskwartier Almere Poort, is een brede hoekkavel beschikbaar voor de bouw van twee bijzondere eengezinswoningen in dezelfde stijl bouwnummer HKW358. De woningen zijn een ontwerp van Bahama architecten en krijgen een strakke, stijlvolle uitstraling, passend bij de locatie. Het betreft twee woonhuizen over drie bouwlagen, met een tuin met de mogelijkheid van een schuurtje. De begane grond van beide huizen is inpandig 3.6 m hoog wat een ouderwets ruimtelijk gevoel zal geven, wat mede tot uitdrukking komt in de hoge ramen.
Poseidonsingel 57 P ALMERE Jorien van Santen, makelaardij o.g.
Het complex is praktisch gelegen aan de busbaan, met een bushalte voor de deur voor snelle aansluiting naar het NS station Almere Poort en de rest van de stad. Almere Poort is het nieuwste stadsdeel van Almere waar inmiddels meer dan 10.000 mensen wonen.
Pygmalionstraat 140 ALMERE Jorien van Santen, makelaardij o.g.
Overige winkels zijn te vinden in het Europakwartier. Almere Poort wordt omringd door de groene natuur van het Pampushout en het water van het IJmeer. In de kustzone zijn diverse leuke voorzieningen als Poort Dok, een surfstrand, horeca voor Pampus en een stadsstrand.
Woningen Almere? Doorzoek alle huizen bij Jorien van Santen, makelaardij o.g.
Totaal aantal kamers. Dit ontwerp is Almere Poort is verkocht onder voorbehoud. Je kunt dit leuke ontwerp ook laten. Bekijk dit object. Tags: energielabel, aankoop, parkeerplaats, badkamer, keuken, tuin. Bekijk grote foto's.' Vasco da Gamapad 0 ong ALMERE. Totaal aantal kamers.
Koopwoningen in Almere.
Je kunt dit leuke ontwerp ook laten. Bekijk dit object. Tags: energielabel, aankoop, parkeerplaats, badkamer, keuken, tuin. Bekijk grote foto's.' Herasingel 0 ong ALMERE. Totaal aantal kamers. Viila Hera, een bijzonder nieuw te bouwen woonhuis in Almere Poort. Aan de Herasingel, het hart van.
Nieuwbouw woningen in Almere.
Bekijk grote foto's.' Alseidenstraat 0 ong ALMERE. Totaal aantal kamers. Dit ontwerp is Almere Poort is verkocht onder voorbehoud. Je kunt dit leuke ontwerp ook laten. Bekijk dit object. Tags: energielabel, aankoop, parkeerplaats, badkamer, keuken, tuin. Bekijk grote foto's.' Tantalusstraat 61 ALMERE.
Tantalusstraat 61 ALMERE Jorien van Santen, makelaardij o.g.
De woning wordt gebouwd in het noordelijk deel van het Homeruskwartier Almere Poort. Dit deel van de wijk wordt aan twee zijden omsloten door het Pampushout. Almere Poort is het nieuwste stadsdeel van Almere, waar inmiddels meer dan 10.000 mensen wonen.
Woningen Almere? Doorzoek alle huizen bij Jorien van Santen, makelaardij o.g.
Alseidenstraat 0 ong ALMERE. Totaal aantal kamers. Dit ontwerp is Almere Poort is verkocht onder voorbehoud. Je kunt dit leuke ontwerp ook laten. Bekijk dit object. Tags: energielabel, aankoop, parkeerplaats, badkamer, keuken, tuin. Bekijk grote foto's.' Vasco da Gamapad 0 ong ALMERE, Columbuskwartier.
makelaar Almere Jorien van Santen, makelaardij o.g.
Leukehuizen.nl is in 2008 opgericht door Jorien van Santen. Het was het eerste makelaarskantoor dat zich vestigde in Almere Poort aan de Argonweg. In Almere Poort is in 2007 begonnen met de bouw van de eerste woningen. In 2011 is het kantoor verhuisd naar de Poseidonsingel in het Homeruskwartier.

Contacteer ons