huizen in almere poort

Resultaten voor huizen in almere poort

Koopwoningen in Poort, Almere Trovit.
1363 ZM, Almere, Flevoland. een ruime en keurig onderhouden woning in Almere Poort, zoek dan niet verder! In het populaire Homeruskwartier in Almere Poort ligt deze ruime. Rapporteren Bekijk huis. Jaap.nl 1 dagen geleden. Zeussingel, 87 1363 TM Almere. 1363 TM, Almere, Flevoland.
Koopwoningen Homeruskwartier te Almere Huis te koop in Homeruskwartier te Almere.
1363 TG 66 m 3 kamers galerijflat. Omschrijving: Let op: het betreft een bieden vanaf prijs! Dit goed afgewerkte 3 kamer appartement is gelegen in het nieuwe stadsdeel Almere Poort, het Homeruskwartier. Woonhuis Minervasingel 11 Almere Homeruskwartier 335.000 kosten koper.
Woningen Almere? Doorzoek alle huizen bij De 4 Linden makelaardij.
De woning staat in de populaire wonnwijk van Almere Stad: Parkwijk en is op loopafstand van diverse voorzieningen; NS-station Almere Parkwijk, diverse winkels, gezondheidscentrum, supermarkt en scholen. Een bushalte en een basisschool is tegenover het huis gesitueerd. Bekijk dit object.
Wonen in Almere Poort Gemeente Almere.
U kunt zich als belangstellende bij de verschillende makelaars in Almere inschrijven. Per project inschrijven kan meestal tijdens een verkoopmanifestatie. Informatie over het in de verkoop gaan van een project wordt onder andere opgenomen in de nieuwsbrief van Almere Poort.

Contacteer ons