traject

Op zoek naar traject?

Tom Den Bosch.
Traject Op Maat. zoekt samen met jou naar een leuke opleiding, een passende baan of een combinatie daarvan. Dan heb jij in de toekomst meer kans op een te gekke baan met een goed salaris. staat voor Traject Op Maat.
Synoniemen van traject; ander woord voor traject synoniemen.net.
afstand, koers, koerslijn, loop, route, tocht, traject route zn.: koers, pad, parcours, richting, traject, weg baan zn.: pad, parcours, route, traject, weg lijn zn.: baanvak, spoortraject, traject afstand zn.: route, traject, weg. woordverbanden van traject grafisch weergegeven. bij andere sites.:
Cao-traject Metalektro 2018 FNV.
Bekijk en vergelijk onze cao-voorstellen voor Metalektro met die van de werkgevers donderdag 29 maart 2018. Alle seinen staan op groen voor onderhandelingen metalektro dinsdag 20 maart 2018. Cao-traject Metalektro 2018 van start dinsdag 23 januari 2018. Over de FNV.
Hoe verloopt een Wsnp-traject? Het Juridisch Loket.
TOKIO Traject en Model Kennisbank Medische Vervolgopleidingen.
Dit model staat niet op zich, maar is een onderdeel van een breder traject, waarbij in tien processtappen onder andere bepaald wordt aan welke eisen de zorg moet voldoen, welke activiteiten verricht moeten worden en welke functionarissen bevoegd zijn om deze activiteiten te verrichten.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: traject. traj e ct het; o; meervoud: trajecten 1 deel van een spoorlijn, weg of afstand. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Traject Vrij en internationaal reizen.
Traject Vrij en internationaal reizen. Heeft u een Traject Vrij abonnement? Boek dan uw internationaal vervoerbewijs vanaf het eerste station waar uw abonnement niet meer geldig is. Op deze manier krijgt u in de daluren 40% korting op het binnenlandse traject dat buiten uw Traject Vrij abonnement valt.
Toneelschool Traject Acteren Toneelhuis Amsterdam.
De lessen van het traject starten: op 15 november 2016 5 weken in november/december en 7 weken in januari/februari vanaf 10 jan 2017. In de week van 26 oktober 2016 wordt de definitieve selectie bekendgemaakt van de deelnemers van het Toneelschool traject 2016.
Van-werk-naar-werk-traject CAR-UWO.
Deze beslissing kan voortvloeien uit een advies van de loopbaanadviseur, maar ook uit andere omstandigheden. Indien na 21 maanden sinds de start van het VWNW-traject dit traject niet met een positief resultaat is afgesloten of om een andere reden is beƫindigd, brengt de loopbaanadviseur binnen een maand advies uit aan het college over het vervolgtraject.
Hbo Verpleegkunde Radboud Plus Traject Radboudumc.
Ben je op zoek naar extra mogelijkheden om je als verpleegkundige te ontwikkelen? Kies dan voor het Radboud Plus Traject en bouw aan je toekomst! Radboud Plus Traject RPT. Vanaf het derde leerjaar van jouw hbo-v opleiding kun je deelnemen aan het Radboud Plus Traject.

Contacteer ons