huizen kopen in almere poort

Meer resultaten voor huizen kopen in almere poort

Koopwoningen Almere Huis te koop in Almere.
De trein verbindt de stad met Lelystad, Amsterdam en Schiphol. Wanneer u een huis wilt kopen in Almere, dan is de bereikbaarheid erg goed. Het nieuwe centrum van Almere met ruim opgezette winkels en een futuristische sfeer werd in 2006 opgeleverd.
Koopwoningen Homeruskwartier te Almere Huis te koop in Homeruskwartier te Almere.
1363 TG 66 m 3 kamers galerijflat. Omschrijving: Let op: het betreft een bieden vanaf prijs! Dit goed afgewerkte 3 kamer appartement is gelegen in het nieuwe stadsdeel Almere Poort, het Homeruskwartier. Woonhuis Minervasingel 11 Almere Homeruskwartier 335.000 kosten koper.
Wonen in Almere Poort Gemeente Almere.
Huren, kopen of toch zelf bouwen? In Almere Poort kan het allemaal! Het diverse woningaanbod in Almere Poort zorgt ervoor dat u kunt huren of kopen in verschillende prijsklassen. Natuurlijk kunt u ook zelf bouwen. De keuze is aan u!
Koopwoningen in Poort, Almere Trovit.
1363 BB, Almere, Flevoland. beleving: wonen op de hoogste verdieping in het populaire stadsdeel almere poort! Wij bieden u een licht 2-kamer appartement met eigen parke. Rapporteren Bekijk huis. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van almere poort.

Contacteer ons