pro almere almere

Op zoek naar pro almere almere?

Pro-Tom Poesstraat schoolpagina.
Over deze school. U bent van harte welkom op deze website. Hierop vindt u allerlei informatie over onze school aan de Tom Poesstraat. Wij hopen u op deze manier meer inzicht te geven in de school. directeur PrO ALmere. Tom Poesstraat 2.
Pro-Bachweg schoolpagina.
Over deze school. U bent van harte welkom op deze website. Hierop vindt u allerlei informatie over onze school aan de Bachweg. Wij hopen u op deze manier meer inzicht te geven in de school. Bertien Hoek directeur PrO ALmere.
Leren door doen Online scholengids Almere.
Je kunt alleen terecht op PrO Almere als je een Toelaatbaarheidsverklaring Praktijkonderwijs hebt. We nodigen jou en je ouders van harte uit om een bezoek te brengen aan onze school tijdens de open avonden. Je kunt dan zelf ontdekken wat PrO Almere voor jou kan betekenen.
Pro Almere heeft nieuwe radiostudio Omroep Almere.
Met nieuws voor de jongeren van groot Almere met ook een eigen jongeren radio thema kanaal. Informatie over de uitzendingen van Pro Almere en hun items kun u vinden op de website Omroep Almere in de radiogids onder aan de pagina.
Almere reikt startdiplomas uit aan PrO-leerlingen Nieuws Actueel Ingrado.nl.
Almere reikt startdiplomas uit aan PrO-leerlingen. Op 24 juni kregen 102 leerlingen tijdens een feestelijke ceremonie een startdiploma. Hiermee kunnen jongeren aan hun toekomstig werkgever laten zien dat ze over doorzettingsvermogen en vakkennis beschikken. Achttien jongeren kunnen direct aan het werk.
Praktijkonderwijs Almere-Bachweg, een middelbare school in Almere, op 10.000scholen.nl.
1336 AE Almere. Middelbare school voor Overige onderwijs in Almere. 1329 AL Almere. Middelbare school voor Openbaar onderwijs in Almere. 1329 AL Almere. Ga je een school kiezen? Abonneer je op de nieuwsbrief en krijg al onze tips over schoolkeuze.
Gezonde School vignet voor Pro Almere uit handen van wethouder Peeters.
Gezonde School vignet voor Pro Almere uit handen van wethouder Peeters. Wethouder René Peeters overhandigt namens GGD Flevoland op 28 maart het vignet Gezonde School aan PrO Almere, op de locatie J.S. De school voldoet aan alle criteria om zich een Gezonde School te mogen noemen.
Vacatures Praktijk Onderwijs Almere PrO in Almere.
Vacatures bij Praktijk Onderwijs Almere PrO. Over Praktijk Onderwijs Almere PrO. PrO Almere is een school voor praktijkonderwijs waar les wordt gegeven aan bijna 550 moeilijk lerende jongeren tussen de 12 en 19 jaar. De school is gevestigd op verschillende locaties in Almere.
Sociale kaart gemeente Zeewolde Praktijkonderwijs Almere Locatie Almere-Stad Pro Almere.
Praktijkonderwijs Almere Locatie Almere-Stad Pro Almere. School voor voortgezet onderwijs praktijkonderwijs. Lees meer op www.proalmere.nl. 12 tot 18 jaar. Gecontracteerd door gemeenten. Bachweg 7 1323BA Almere. Postbus 10315 1301AH Almere. Lees meer over. Kloppen de gegevens van deze organisatie niet meer?
JS Bachweg 7 db.
De locatie aan de J.S. Bachweg is ruim en is centraal gesitueerd in Almere Stad dicht bij de Stedendreef doorgaande weg sportfaciliteiten en het Koningin Beatrixpark. Hier komen jongeren met een lichte verstandelijke beperking die voor hun gedragsproblemen baat hebben bij behandeling.

Contacteer ons